Who we are

Suggested text: Our website address is: http://dikrascollection.com.

Comments

Suggested text: When visitors leave comments on the site we collect the data shown in the comments form, and also the visitor’s IP address and browser user agent string to help spam detection.

An anonymized string created from your email address (also called a hash) may be provided to the Gravatar service to see if you are using it. The Gravatar service privacy policy is available here: https://automattic.com/privacy/. After approval of your comment, your profile picture is visible to the public in the context of your comment.

Media

Suggested text: If you upload images to the website, you should avoid uploading images with embedded location data (EXIF GPS) included. Visitors to the website can download and extract any location data from images on the website.

Cookies

Suggested text: If you leave a comment on our site you may opt-in to saving your name, email address and website in cookies. These are for your convenience so that you do not have to fill in your details again when you leave another comment. These cookies will last for one year.

If you visit our login page, we will set a temporary cookie to determine if your browser accepts cookies. This cookie contains no personal data and is discarded when you close your browser.

When you log in, we will also set up several cookies to save your login information and your screen display choices. Login cookies last for two days, and screen options cookies last for a year. If you select “Remember Me”, your login will persist for two weeks. If you log out of your account, the login cookies will be removed.

If you edit or publish an article, an additional cookie will be saved in your browser. This cookie includes no personal data and simply indicates the post ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

Embedded content from other websites

Suggested text: Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website.

These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

Who we share your data with

Suggested text: If you request a password reset, your IP address will be included in the reset email.

How long we retain your data

Suggested text: If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue.

For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

What rights you have over your data

Suggested text: If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

Where we send your data

Suggested text: Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.

Privacy en Cookie Informatie

Privacy

Dikrascollection.nl gaat uiteraard zeer voorzichtig om met je registratiegegevens. Wij beheren de gegevens zelf en stellen ze nooit ter beschikking aan derden, tenzij je daar expliciet toestemming voor hebt gegeven. Als je iets hebt besteld worden je adresgegevens wel doorgegeven aan de distributeur (Post NL). Die moet tenslotte weten waar je woont.

Cookies

1. Dikrascollection.nl

Op 5 juni 2018 is er nieuwe regelgeving van kracht geworden met betrekking tot het gebruik van zogeheten “cookies” op webpagina’s. Deze regels zijn verwerkt in artikel 11.7a van de Telecommunicatiewet (Tw). De nieuwe regelgeving heeft mede betrekking op uw privacy. Uw privacy is uiteraard belangrijk voor ons en daarom informeren wij u op deze pagina graag over dit onderwerp.

Allereerst merken wij op dat ook voor de betrokken instanties nog niet helemaal duidelijk is hoe de nieuwe regelgeving in de praktijk zal gaan werken. Dikrascollection.nl zal daarom de ontwikkelingen in deze op de voet blijven volgen en er alles aan doen om te voldoen aan de nieuwe cookieregels.

Wij streven ernaar u open en zo volledig mogelijk te informeren over cookies die worden gebruikt op Dikrascollection.nl. Cookies worden door ons gebruikt om uw gebruiksgemak op onze website te verbeteren en om advertenties te filteren naar gelang uw interesses. Onderstaand vindt u een verdere uitleg over cookies, waarvoor ze gebruikt worden en hoe u zich, indien u dat wenst, kunt afmelden voor cookies. Via deze webpagina zullen wij u op de hoogte houden over de ontwikkelingen rondom cookies.

2. Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestanden die op een computer, telefoon of tablet worden geplaatst. De cookies worden uitgelezen door de browser (o.a. Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Firefox) bij het openen van een internetpagina. De maker van een cookie bepaalt wat hij in het betreffende cookie aan tekstbestanden plaatst.

Zolang u als gebruiker geen persoonsgegevens invult op de door u bezochte site, kan het cookie deze informatie ook niet bevatten. Er bestaan directe en indirecte cookies, ook wel first- en third-party cookies genoemd. Cookies zijn in principe niet gevaarlijk; het zijn geen computerprogramma’s en ze kunnen niet worden gebruikt om computervirussen te verspreiden.

3. Type cookies

3.1 First party cookie

Bij een first-party (directe) cookie plaatst de betreffende website een cookie bij de gebruiker die de website opent. First-party cookies hebben verschillende doeleinden. Een van de doeleinden is bijvoorbeeld het onthouden van de loginnaam van de gebruiker en het onthouden van items van uitgezochte artikelen in een winkelmandje.

3.2 Third-party cookie

Een third-party cookie ‘volgt’ een gebruiker langere tijd over verschillende websites en is zo in staat een zogeheten “profiel” van een gebruiker op te bouwen. Deze cookies worden veelal gebruikt voor gerichte online reclame. Een advertentienetwerk plaatst dan via een site van derden een cookie op een computer, telefoon of tablet van een gebruiker. Dit cookie kan door het netwerk worden uitgelezen op de verschillende websites die zich in het advertentienetwerk bevinden.

3.3 Delen met sociale media netwerken

Ongetwijfeld zult u er al ervaring mee hebben dat bedrijven op uw computer, tablet of telefoon cookies plaatsen. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer u producten of content van een dergelijke site met vrienden deelt via sociale netwerksites (zoals Twitter of Facebook). Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar:

    – https://www.facebook.com/about/privacy/

    – http://twitter.com/privacy

    – http://www.google.com/intl/en-GB/policies/privacy/

4. Wat gebeurt er als ik me afmeld voor cookies?

Als u ervoor hebt gekozen alle cookies van Dikrascollection.nl en bijbehorende websites uit te zetten, dan zult u niet in staat zijn een bestelling te plaatsen op onze website. U zult echter nog steeds in staat zijn om door de website te browsen. Door het uitschakelen van Flash-cookies kan het voorkomen dat u een deel van de Flash-banners of -video’s niet kunt bekijken.

5. Hoe kan ik me afmelden voor cookies?

U kunt als gebruiker cookies die u op uw computer toelaat, beheren via de internetbrowser die u gebruikt. Hierbij kunt u  ook aangeven dat u graag geïnformeerd wilt worden telkens als er een cookie wordt aangeboden. Hieronder leggen wij uit hoe u cookies via de meest populaire internetbrowsers kunt beheren:

Zoek uit welke internetbrowser u gebruikt

Op uw pc: klik op ‘Help’ aan de bovenkant van uw browser en kies ‘Over’

Op een Apple Mac: klik op het Apple-menu en kies ‘Over’ (zorg ervoor dat de browser geopend is).

Opt-out van cookies in Internet Explorer

In Internet Explorer kunt u het niveau van de cookie-filter selecteren:

• Kies ‘Extra’

• Klik op ‘Internet-opties’

• Klik op het tabblad ‘Privacy’

• Verplaats de schuifregelaar om uw instellingen te kiezen

Voor meer gedetailleerde privacyinstellingen klikt u op ‘Geavanceerd’ of gaat u naar http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows-vista/Block-or-allow-cookies

Opt-out van cookies in Safari

• Kies ‘Voorkeuren’ uit het Safari-menu

• Selecteer ‘Beveiliging’

• Cookie-instellingen worden getoond

• Kies uw instellingen

Meer info via: http://support.apple.com/kb/PH5042

Opt-out van cookies in Google Chrome

In Google Chrome staan standaard alle cookies aan. U kunt het gedrag van first-party en third-party cookies zelf beheren of volledig blokkeren:

• Klik op het menu ‘Extra’

• Selecteer ‘Browsergegevens wissen’

• Klik op de ‘Cookies en andere site- en plug-ingegevens verwijderen’

Meer info via: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=nl&answer=95647

Opt-out van cookies in Mozilla Firefox

In Mozilla Firefox kunt u instellen welke sites cookies mogen instellen en hoe lang ze bewaard blijven. Ook kunt u uw bestaande cookies bekijken en beheren:

• Klik op ‘Menu’ en vervolgens ‘Opties’

• Selecteer ‘Privacy’

• Selecteer ‘Cookies’

• Kies uw instellingen

Meer info via: http://support.mozilla.org/nl/kb/Cookies%20in-%20en%20uitschakelen

6. Afmelden voor Flash-cookies

Als u Flash-cookies op uw computer wilt beheren biedt de website van Adobe’s tools om dit te doen. Indien u Mozilla Firefox gebruikt om online te kunnen surfen, kunt u gebruik maken van add-ons en zo Flash-cookies verwijderen.